Hírlevél

BelépésRegisztráció
Elfelejtett jelszó


Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Szeszesitalok >>GIK Hungary termékek,Borok >>

Unikornis könnye 750ml
Termék adatok

Unikornis könnye 750ml

Bruttó: 3,890 Ft / Db
Db


Ez a termék vidékre is szállítható.
Termék ismertető

Jelenleg a termék elfogyott,várható beérkezési ideje 2019,oktober 
 
  • 11,5% alkoholt tartalmaz

Egyszarvú könnye – Semmi sem lehetetlen
Az Egyszarvú könnye egy rozé bor, amit két borász, partner, férj és feleség alkotott. Olyan varázslatos bort hoztak létre, amely boldogságot és optimizmust hoz a kis pincészetüknek Navarra-ban, Spanyolországban. Ennek az italnak a titka egy valódi egyszarvú, amit Tere és Javi egy titkos helyen tartanak. Köztudott, hogy az egyszarvú könnyeinek ereje az unalmas napokat csodálatossá varázsolja.

Átlagos napból csodálatos napot
Töltse meg hétköznapjait jókedvvel és mosollyal. Az egyszarvú könnye tökéletes a találkozókra, legyenek azok nagy partik vagy meghitt együttlétek, ahol csak egyszerűen élvezni szeretné a másik társaságát.

Az Egyszarvú könnye egy tökéletesek ajándék egy számunkra kedves személynek. Mindegy hogy ő a lelki társad, a húgod vagy a legjobb barátod, együtt élvezhetitek ezt a rozét, a kanapé kényelméből, a világ bármely pontján.

A legrózsaszínűbb rozé

Az Egyszarvú könnye egy igazi rózsaszínű rozé, egy bűvös érintés bármilyen partin. A rózsaszínnek ez az árnyalata olyan varázslatos, hogy nehéz elhinni, hogy természetes módon készült – pedig igen.

A rózsaszín a biztonság és az egyéniség színe. Ne félj – büszkén élvezd egy pohár rozé ízét, akár a barátaiddal, akár otthon.

Választhat többféle ízesítést vagy kiszerelést
Hasonló termékeink